7.8.2012

Pintapaistettua lohta


Taidan paasata liikaakin grillipannun mahtavuudesta, mutta ei sitä vaan voi olla ylistämättä. Katsokaa nyt tätäkin, pala tuoretta lohta savuavan kuumalle grillipannulle pieneksi hetkeksi, käännetään varoen kylkeä ja rusketellaan raidat toisellekin puolelle.

Sormisuolaa seuraksi ja ääntä kohti. Piparjuurismetana, ei sekään liene huono tuon kanssa. 

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää überherkulliselta!

Taru

Anonyymi kirjoitti...

HULLUN hyvän näköistä! Tulee mieleen Köpiksessä syömäni sushimenu, jossa yksi osa oli juurikin tuolla tavalla valmistettua lohta, om nom nom. Miten maltoit kuvata ennen syömistä? :D

-Pippuriina

Paula kirjoitti...

Oi nam! Aivan sikahyvän näköistä settiä. :)

Hanna kirjoitti...

Kiitos Taru, niin minustakin!

Pippuriina, olen kiinni kamerassa 24/7, lapsikaan ei uskalla maistaa ennen lupaa saada syödä. Vai vieläkö mamma kuvaat? Hah!


Kiitos Paula!

annemi kirjoitti...

Kaipaan entistä grillipannuani valtavasti, mutta en ole saanut ostettua uutta. Tätä kuvaa katsellessa tulee mieleen että nyt pitäisi äkkiä päästä kaupoille ;) nam!